L’Ajuntament inverteix 44.327 euros en la millora de les instal·lacions d’infantil dels col·legis L’Horta i Jaume I

L’Ajuntament inverteix 44.327 euros en la millora de les instal·lacions d’infantil dels col·legis L’Horta i Jaume I
20/07/2016 -

L’Ajuntament de Paiporta invertirà 44.327 euros en obres de millora de les instal·lacions d’infantil dels col·legis L’Horta i Jaume I. Aquesta inversió es destinarà a la reforma completa dels banys d’aquestes dues escoles, que presentaven un estat molt deficient.
Les obres corren a càrrec del pressupost de la regidoria d’Educació, al capdavant de la qual es troba el regidor Toni Torreño, que va visitar les instal·lacions aquesta setmana acompanyat per l’alcaldessa, Isabel Martín, i el regidor d’Urbanisme, Pep Val.
Torreño va afirmar que l’Ajuntament es preocupa pel bon estat de les escoles i “invertirà cada estiu en la millora dels centres educatius de Paiporta”, una acció que “s’afegeix al manteniment habitual i de reparacions concretes” al llarg del curs.
El pressupost per a aquesta partida de manteniment de centres ha passat dels 15.000 euros consignats per l’anterior equip de govern, en 2015, als 79.000 euros previstos en els comptes de 2016.
Segons va explicar el responsable d’Educació, l’actual equip de govern escometrà en primer lloc les intervencions més urgents i continuarà actuant conforme es vagen detectant les necessitats de cada centre educatiu de la localitat.

tags


gestion de talento
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 7 =

toalletes
neteja viaria
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra
bon nadal rafelbunyol