L’Ajuntament instal·la dilluns els semàfors i passos de vianants que han demanat els veïns del Perellonet

valencia.es / Enrique Íñiguez Rodríguez

L’Ajuntament instal·la dilluns els semàfors i passos de vianants que han demanat els veïns del Perellonet
18/12/2016 -

La regidoria de Mobilitat Sostenible té previst instal·lar el dilluns 19 de desembre semàfors reguladors del trànsit en l’avinguda de les Gavines, en El Perellonet, a l’altura les parades de l’EMT de la línia 25, tal i com han demanat els veïns i veïnes a l’Ajuntament de València.

Esta intervenció solucionarà els actuals problemes d’inseguretat que pateixen els vianants quan han de creuar esta avinguda amb la intenció d’accedir a les parades de l’EMT. Així, a més dels semàfors, i també seguint les peticions dels veïns i veïnes,  s’inclouran set nous passos de vianants, que donaran accés directe a les parades de l’autobús de la línia 25.

Segons s’ha detallat des de Mobiltat Sostenible els semàfors comptaran un amb polsador i, a més, disposaran de tecnologia led. Concretament, els nous semàfors s’ubicaran al llarg dels números 59, 107, 145, 173, 197, 225, 249 i 269. “Es tracta d’una actuació que s’hauria d’haver fet fa molt de temps però que, com sempre, el PP no la va tramitar, pot ser perquè gestionar la ciutat i fer accessible i segur l’accés al servici d’EMT i a la mobilitat en tot l’entorn no eren les seues prioritats. Des del Govern de la Nau si que tenim un clar compromís amb la seguretat i l’acessibilitat per a les persones”, ha dit Grezzi.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra