caixa popular

L’Ajuntament instal·la dilluns els semàfors i passos de vianants que han demanat els veïns del Perellonet

L’Ajuntament instal·la dilluns els semàfors i passos de vianants que han demanat els veïns del Perellonet
18/12/2016 -

La regidoria de Mobilitat Sostenible té previst instal·lar el dilluns 19 de desembre semàfors reguladors del trànsit en l’avinguda de les Gavines, en El Perellonet, a l’altura les parades de l’EMT de la línia 25, tal i com han demanat els veïns i veïnes a l’Ajuntament de València.

Esta intervenció solucionarà els actuals problemes d’inseguretat que pateixen els vianants quan han de creuar esta avinguda amb la intenció d’accedir a les parades de l’EMT. Així, a més dels semàfors, i també seguint les peticions dels veïns i veïnes,  s’inclouran set nous passos de vianants, que donaran accés directe a les parades de l’autobús de la línia 25.

Segons s’ha detallat des de Mobiltat Sostenible els semàfors comptaran un amb polsador i, a més, disposaran de tecnologia led. Concretament, els nous semàfors s’ubicaran al llarg dels números 59, 107, 145, 173, 197, 225, 249 i 269. “Es tracta d’una actuació que s’hauria d’haver fet fa molt de temps però que, com sempre, el PP no la va tramitar, pot ser perquè gestionar la ciutat i fer accessible i segur l’accés al servici d’EMT i a la mobilitat en tot l’entorn no eren les seues prioritats. Des del Govern de la Nau si que tenim un clar compromís amb la seguretat i l’acessibilitat per a les persones”, ha dit Grezzi.

tags


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =

oceanografic aniversario
mas mislata