L’Ajuntament incorpora 32 persones per a cuidar la devesa i obri un tercer punt d’informació al visitant

L’Ajuntament incorpora 32 persones per a cuidar la devesa i obri un tercer punt d’informació al visitant
05/08/2016 -

El regidor de Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha anunciat que la seua regidoria ha incorporat 32 persones que treballaran des de l’1 d’Agost fins al 30 de novembre en tasques de manteniment i conservació de la Devesa. El personal incorporat correspon al Pla d’Ocupació gestionat per l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible.

 Els 32 treballadors i treballadores que s’han incorporat s’han dividit en una brigada de poda, una de neteja forestal, una de llavors, una de producció vegetal (viveristes) i una altra d’Informadors ambientals.

La neteja dels camins, del passeig marítim així com dels carrils bici i de vianants de la zona per facilitar el trànsit són unes de les tasques que duran a terme. També la neteja de residus sòlids dins el bosc de la Devesa o l’arreplegada, neteja i classificació i envasat al Banc de Llavors, dels fruits i llavors de la Devesa Albufera. Fins i tot també mantindran el viver i la producció de la planta autòctona de Devesa-Albufera.

D’altra banda, la incorporació d’una brigada d’informadors ambientals formada per deu persones en total ha permés a l’Ajuntament obrir pròximament, després de tres anys tancada al públic, el punt d’informació de la Sanxa.

Així, hi haurà un servici d’informació als ciutadans sobre els valors naturals i culturals de la zona i també s’oferirà als visitants la realització d’itineraris per la Devesa-Albufera.

“El degoteig continuat d’actuacions en el bosc de la Devesa demostra l’interès que té en ell este equip de govern. El nostre compromís és ferm, com hem dit ja públicament i en reunions amb els veïns i les veïnes de la zona: continuarem treballant per la conservació i millora d’este tresor mediambiental que és patrimoni de la ciutadania de València”, ha dit Campillo.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra