40 anys fent valors Caixa popular

L’Ajuntament impulsarà les iniciatives culturals que donen visibilitat a la diversitat sexual

Foto: Diego Delso

L’Ajuntament impulsarà les iniciatives culturals que donen visibilitat a la diversitat sexual
14/09/2016 -

L’Ajuntament destinarà 12.000 euros del pròxim pressupost municipal per a impulsar iniciatives culturals que donen visibilitat a la diversitat sexual. Així es desprén d’un conveni de col·laboració que la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, signarà amb el col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals Lambda.

En el marc d’estes polítiques d’igualtat sexual, Isabel Lozano ha participat hui en una reunió amb responsables de diferents administracions per a abordar propostes per projectar al festival Mostra la Ploma que organitza l’esmentat col·lectiu per acostar al públic valencià una selecció de documentals i curtmetratges centrats en les diferentes realitats que envolten la diversitat sexual i de gènere.

La regidora Isabel Lozano ha recordat l’objectiu de l’actual equip de govern municipal “que treballa per a garantir la igualtat de drets de qualsevol persona, sina quina siga la seua orientació sexual”, i ha explicat que, amb este objectiu, l’Ajuntament donarà suport a totes aquelles iniciatives culturals que donen ressò a la diversitat i reivindiquen la igualtat.

Mostra la Ploma, que reivindica amb el seu nom el dret que té cada persona per mostrar-se i expressar-se lliurement en la societat sense els límits que marquen els estereotips sexuals i de gènere, convocarà el próxim any la seua tercera edició.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra