caixa popular

L'Ajuntament i el Servef destinen 2 milions d'euros per a inserir laboralment a persones aturades de llarga durada

Sandra Gómez destaca “que les administracions valencianes treballen perquè totes les persones tinguen una oportunitat”

L'Ajuntament i el Servef destinen 2 milions d'euros per a inserir laboralment a persones aturades de llarga durada
30/12/2016 -

Noranta persones aturades de llarga durada s’incorporen hui a l’Ajuntament per a exercir durant nou mesos un treball qualificat. Són els beneficiaris d’un dels Plans d’Ocupació que l’Ajuntament de València i el Servef han impulsat per a inserir laboralment aturats i aturades que porten un temps prolongat sense treballar. A este pla d’ocupació se sumen altres iniciatives com un altre Pla d’Ocupació per a Orientadors Laborals que ja gaudeixen altres 26 persones aturades que treballen, des d’este divendres per a reforçar i acostar a tots els barris de la ciutat les polítiques actives d’ocupació. 

La regidora delegada d’Ocupació, Sandra Gómez, i la directora general d’Ocupació i Formació del Servici Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF), Rocío Briones, han presentat este dijous estos i altres plans d’ocupació impulsats per l’Ajuntament i el Servef, amb un pressupost de 2 milions d’euros, “per a aconseguir la inserció directa de les persones aturades de llarga durada, que són el col·lectiu que més problemes té a l’hora de trobar treball i connectar-se al món laboral”.

La regidora ha explicat que més del 60 per cent del total de les persones aturades porta més de 6 mesos sense treball, i que el 50 per cent es troba en atur laboral des de fa un any. També ha destacat que gran part d’estes persones són majors de 45 anys, i ha assegurat “que l’Ajuntament va a treballar perquè totes les persones tinguen una oportunitat de desenvolupar-se professionalment i personalment en la ciutat”. D’esta manera, ha recordat el compromís del Govern de la Nau “de convertir València en la ciutat de les oportunitats i l’Ajuntament en un motor de desenvolupament econòmic i generador d’ocupació”.

Per la seua banda, la directora general d’Ocupació i Formació, Rocío Briones ha recordat l’aposta del Servef que ha finançat amb 1,5 milions d’euros les polítiques de l’Ajuntament de València que milloren la l’accés a l’ocupació de les persones, i ha destacat que durant l’últim any s’han registrat 6.000 persones aturades menys que l’any anterior, i ha assegurat que l’objectiu “és adequar les polítiques d’ocupació a les necessitats, per la qual cosa cal realitzar un diagnòstic de la situació actual i impulsar nous projectes (per als quals en 2017 hi haurà una partida de quasi 300.000 euros) per refer els plans que els anteriors governs desenvolupaven per inèrcia”.

 

tags


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 14 =