40 anys fent valors Caixa popular

L’Ajuntament enceta els treballs per a reposar el cable de coure furtat a l’enllumenat de La Punta

L’Ajuntament enceta els treballs per a reposar el cable de coure furtat a l’enllumenat de La Punta
26/10/2016 -

Ja han començat les actuacions per a reposar el cable de coure sostret de l’enllumenat públic del jardí que hi ha en l’entorn dels carrers de María Moliner i de Juan Gil Albert, al poble de la Punta. S’estima que els treballs de reposició acabaran demà a la nit.

“Atenem amb esta actuació una petició dels veïns i veïnes de la Punta i del seu alcalde, Ignasi Vázquez Tatay, perquè el jardí recupere l’enllumenat i es puga utilitzar per a realitzar les activitats i celebracions d’este poble de la nostra ciutat”, ha explicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

La intervenció s’ha iniciat amb la neteja i la preparació de l’obra civil i a continuació s’ha començat a llançar cable nou. La nova instal·lació incorpora, com a la resta de la ciutat, el sistema antirobatori, que permet enviar una alerta immediata a les autoritats si algú la manipula per furtar el cable de coure, una pràctica que ha sigut recurrent en la zona de la Punta i que va comportar que la darrera reposició només es respectara durant dos mesos.

“La inversió que realitza l’Ajuntament de València en reposició de cable de coure furtat és molt important i és necessària la conscienciació de la població respecte a eixe esforç i a la importància de les molèsties que cada robatori genera a la ciutadania. Per això, des del consistori estem instal·lant el nou sistema antirobatori en cada actuació de reposició de cable que fem a la nostra ciutat”, ha explicat Campillo.

L’actuació ha comportat una inversió de 5.570,94 euros.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra