L'Ajuntament de Torrent assessora de forma gratuïta sobre les clàusules sol

Professionals del Col·legi d’Advocats resolen en Nous Espais totes les qüestions d’aquells o aquelles que estan perjudicats, o creuen estar-ho, per les clàusules sol en les hipoteques dels seus immobles

L'Ajuntament de Torrent assessora de forma gratuïta sobre les clàusules sol

Després de la publicació de la sentència del Tribunal Europeu sobre la gestió il·legal de la clàusula sol sobre les hipoteques d’una gran quantitat d’immobles, són molts els veïns i veïnes del municipi que no saben si la seua escriptura presenta una clàusula d’este tipus. Per açò, l’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Nous Espais i en col·laboració amb el Col·legi d’Advocats, ofereix el servei gratuït d’assessorament als propietaris i propietàries d’immobles que s’han vist perjudicats o poden estar-ho per les clàusules abusives en les seues hipoteques.

Nous Espais, compta amb l’assistència de professionals en l’àmbit de l’advocacia per a respondre totes les preguntes dels quals ho necessiten, i que s’estan veient saturats per la marea d’ofertes d’administradors i advocats que ofereixen els seus serveis. “Cada vegada són més els veïns i veïnes que requereixen una orientació sobre les seues hipoteques. No saben exactament què està passant amb este assumpte, o si ells també estan perjudicats, i estan bastant desorientats. Els membres del Col·legi d’Advocats, amb el qual es manté un conveni, respondran totes les seues qüestions i dubtes d’una manera clara, senzilla i precisa, i pel que no hauran de pagar gens, ja que és totalment gratuït en Nous Espais”, assenyala la regidora de l’àrea de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat.

Este servei d’orientació es duu a terme tots els divendres a la vesprada mitjançant cita prèvia al número de telèfon 96 155 32 11, pertanyent a Nous Espais, situat en la plaça Major núm. 31.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 2 =