caixa popular

L'Ajuntament de Requena contracta a tres joves durant un any

L'Ajuntament de Requena contracta a tres joves durant un any
03/08/2017 -

Tres joves treballadors menors de trenta anys s’incorporaran a l’Ajuntament dins del programa EMPUJU. Es tracta d’un programa de subvencions d’ocupació destinades a la contractació de persones joves per entitats locals, en el marc del sistema nacional de garantia juvenil. A més, els treballs s’han focalitzat específicament per a millorar els serveis que l’Ajuntament ofereix als requenencs, ja que dos d’aquests joves es dedicaran a realitzar tasques de neteja de les vies i el tercer treballarà de subaltern.

Aquest pla d’ocupació va acompanyat d’un altre, l’EMCUJU, que començarà aquests pròxims dies en l’Ajuntament de Requena, amb el qual es contractarà a cinc persones menors de trenta anys qualificades. Aquests joves ocuparan llocs variats durant dotze o set mesos.

Aquests programes del SERVEF (Servei Valencià d’Ocupació i Formació) cofinançat per l’Ajuntament de Requena i pel Fondo Social Europeu, són un suport al foment de l’ocupació juvenil.

El mètode de selecció que marcaven les bases de tots dos programes s’ha realitzat a través del SERVEF i la baremació s’ha basat en criteris socioeconòmics, en el temps de desocupació dels candidats i en la seua experiència professional.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic