L’Ajuntament de Catarroja sol·licita la correcció de la cartelleria del centre de salut

L’Ajuntament de Catarroja sol·licita la correcció de la cartelleria del centre de salut

La Regidora de Política Lingüística i Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Catarroja, Dolors Gimeno i Valero, s’ha dirigit a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública perquè es faça càrrec dels cartells que hi ha al centre de salut del municipi, en els quals hi ha errades.

A l’interior de l’edifici, es pot veure com estos contenen errades gramaticals i faltes ortogràfiques en valencià, la qual cosa, dificulta moltes vegades la comprensió del que indiquen.

A més, l’Ajuntament considera que s’està incomplint la normativa vigent sobre l’ús del valencià, entre altres, la Llei 4/1983 de 23 de novembre que té com a objectiu regular l’ús normal i oficial del valencià en tots els àmbits de la convivència social i l’ensenyament.

Dolors Gimeno demana que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública solucione este problema el més prompte possible i adeqüe la cartelleria indicativa del centre de salut de Catarroja a les normes d’ús del valencià de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i els seus criteris de redacció i usos lingüístics, per a complir amb l’obligació d’ús i promoció de la llengua tal com dicta la llei.

tags

futbol plataforma per la llengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =