40 anys fent valors Caixa popular

L’Ajuntament de Catarroja està treballant per a millorar els parcs i jardins del poble

L’Ajuntament de Catarroja està treballant per a millorar els parcs i jardins del poble
13/08/2016 -

L’objectiu d’estes actuacions és garantir la seguretat en les zones destinades per a xiquets i separar-les de la resta de zones destinades a altres usos per a adults o gossos, guanyant així en higiene i seguretat

En primer lloc ja s’ha instal·lat als parcs que contenen zones habilitades per a gossos, una sèrie de senyals que indiquen les normes d’ús per a tots aquells ciutadans i ciutadanes que passegen a les seues mascotes en estes zones, pas previ per a poder sancionar a tots aquells que no compleixen l’ordenança municipal. A més, en els últims mesos també s’ha tancat el parc Carmen Herrero Penella, zona pròxima a l’estació de tren. Així, s’ha delimitat la zona de xiquets per a evitar qualsevol perill.

En l’Avinguda de la Generalitat Valenciana s’han instal·lat també unes tanques per a garantir que els xiquets no puguen invadir la via, i quan arribe l’època es tornaran a replantar els buits perquè la tanca vegetal existent a hores d’ara, faça la seua funció de limitació.

Més endavant està previst seguir amb altres actuacions com ara crear una zona segura de joc infantil a la plaça del Xarco, en l’Avinguda del Doctor Marañón.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra