40 anys fent valors Caixa popular

L’Ajuntament de Burjassot posarà en marxa la licitació electrònica

27/07/2016 -

L’Ajuntament de Burjassot, dins de les seues accions de modernització de l’administració, i amb l’objectiu de ser més accessible i transparent si cap, posarà en marxa la licitació electrònica, per a la contractació d’una obra, servei o subministrament, a través de la plataforma VortalGOV. Una nova acció que té també com a objectiu seguir acostant l’Administració als ciutadans i les empreses del municipi.

Amb aquesta iniciativa, donada suport per la Unió Europea a través de nombroses directives, es pretén ajudar als Consistoris a simplificar els processos de licitació, fent-los més accessibles i transparents de cara als licitadors i a l’opinió pública. A més, aquest sistema permetrà reduir els costos i càrregues administratives dels processos de licitació així com els costos d’adjudicació.

A través de la plataforma electrònica VortalGOV, serà possible enviar tota la documentació de forma segura i totalment electrònica, eliminant així el paper d’aquests tràmits i contribuint amb açò, també, al respecte al medi ambient.

La tramitació en procediment de licitació electrònica comptarà amb la mateixa validesa i garantia procedimental que el que es realitza sota la legalitat vigent de forma ordinària.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

No hi ha notícies

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra