caixa popular

L’Ajuntament de Burjassot convoca un Concurs d’Escultura per la Igualtat de Gènere

L’Ajuntament de Burjassot convoca un Concurs d’Escultura per la Igualtat de Gènere
10/10/2017 -

L’Ajuntament de Burjassot, des del Servei d’Atenció Integral a la Dona, Espai Dona, dirigit per la Regidora de Benestar Social, Igualtat i Desenvolupament Local, Lluna Àrias, ha convocat el Concurs d’Escultura “Per la Igualtat de Gènere“, l’objectiu del qual és la selecció i posterior adjudicació del treball de crear una escultura que verse sobre la Igualtat de Gènere. Escultura que se situarà en la Plaça de l’Ajuntament.

Les bases del concurs, que atorgarà un premi de 4.000 euros al guanyador o guanyadora del mateix, ja poden consultar-se en el Tauler d’anuncis de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Burjassot, allotjada en la web municipal, www.burjassot.org.

De la convocatòria es desprèn que es podrà participar en el concurs, fins al 15 de novembre a les 14 hores, “qualsevol persona major d’edat resident a Espanya. Es pot concursar de manera individual o col·lectiva. Si és col·lectivament, és necessari designar a una persona com a representant del grup“. En el cas dels treballs presentats, “hauran d’estar lliures de drets que puguen tenir terceres persones. En tot cas, l’Ajuntament de Burjassot està exempt de tota responsabilitat en cas de litigi o discussió que puga sorgir de l’incompliment d’aquesta condició“.

El monument, “escultura o grup escultòric” que se situarà, com s’ha assenyalat en la Plaça de l’Ajuntament, “ha d’integrar-se en la via pública i ha de ser accessible amb l’objectiu que es convertisca en un element actiu dins de la vida ciutadana i siga un element simbòlic de la vista del nostre poble“.

El tema de la creació serà la Igualtat de Gènere i els treballs hauran de presentar-se, per compte dels participants, en Espai Dona, en la c/ Colón, 40-1 de Burjassot.

Tota la informació sobre la documentació a aportar i sobre els detalls de l’obra a presentar, estan especificats en les bases.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 1 =

sempre teua
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes alcasser 2018
festes rafelbunyol
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic