caixa popular

L’Ajuntament d’Alzira recorda la prohibició de fer cremes agrícoles

L’Ajuntament d’Alzira recorda la prohibició de fer cremes agrícoles
11/04/2017 -

L’arribada de les pròximes festes de Setmana Santa i Pasqua i la primera onada de calor de l’any, prevista per als propers divendres i dissabte, suposen un augment del risc d’incendis. La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira recorda que des del Dijous Sant, dia 13 d’abril, i fins al dilluns de Sant Vicent, dia 24 d’abril, està prohibida la realització de cremes d’agrícoles en el terme municipal d’Alzira.

També des de la Regidoria s’aconsella evitar l’ús de material pirotècnic de qualsevol tipus prop de les zones forestals, per tal de no provocar un possible incendi forestal.
Respecte a les visites als espais naturals d’Alzira, l’Ajuntament recomana evitar les possibles aglomeracions en els llocs habituals com la Murta o la Casella, i disfrutar ordenadament d’altres espais menys freqüentats i més pròxims com poden ser el Passeig Fluvial i l’entorn del Riu Xúquer o la Muntanyeta del Salvador.

A més, cal tindre en compte que segons la normativa actual, no es poden volar avions no tripulats o drons en l’espai natural de la Murta i la Casella.

El regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, demana als alzirenys i alzirenyes que gaudisquen de les festes amb precaució seguint estes pautes i que comuniquen qualsevol incidencia detectada al Centre d’Emergències a través del telèfon 112.semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − 4 =