caixa popular

L'Ajuntament d'Alzira obri el termini d'inscripció de La Dipu et Beca

Ofereix 34 beques amb un període de dos mesos, començant l’1 de juliol

L'Ajuntament d'Alzira obri el termini d'inscripció de La Dipu et Beca
08/06/2017 -

Per mitjà de la “Dipu et Beca” es pretén formar els estudiants per completar la seua formació i fer-ho des de la institució pública més pròxima a la ciutadania com són els ajuntaments. L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, s’ha adherit a aquest programa amb la finalitat de que estudiants universitaris o de Formació Professional, majors de 18 anys, realitzen pràctiques formatives en els distints departaments municipals i s’han concedit per part de Diputació 34 beques, amb un període de duració de dos mesos, des de l’1 de juliol.

Segons Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: “des de l’Ajuntament s’ha realitzat un projecte en cadascun dels departaments per a la realització de la beca, a més s’han incorporat titulacions que la ciutadania demandava que foren incloses en les convocatòries. Volem agrair l’esforç de totes i tots per donar noves oportunitats als nostres joves.”

Des de hui es poden consultar les bases i queda obert el termini de presentació de sol·licituds des del 6 de juny fins al 12 de juny de 2017. Es poden consultar les especialitats formatives ofertes i presentar les sol·licituds en els següents enllaços, inserits en la web municipal: http://www.idea-alzira.com/ladiputebeca-valen.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 11 =

festes santa anna albal 2018
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou