L’Ajuntament d’Alzira ha sol·licitat una subvenció per a formar a joves inscrits al SERVEF

La formació, amb durada d’un any al Fondo de Garantia Juvenil, serà a partir dels 16 anys

L’Ajuntament d’Alzira ha sol·licitat una subvenció per a formar a joves inscrits al SERVEF
22/05/2017 -

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, ha sol·licitat una subvenció a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per import de 542.910,12 euros per formar joves majors de 16 anys inscrits al SERVEF amb contractes d’un any. Els 27 joves d’aquest projecte estaran formant-se durant 1 any dins el Fons de Garantia Juvenil.

Segons Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: «des d’IDEA continuem ampliant la formació professional per a l’ocupació, destinada a desocupades i desocupats. En aquest cas, generant noves oportunitats de formació i ocupació per als joves aturats/des amb un contracte de formació d’un any.»

Per part del regidor de l’àrea, Ivan Martínez: «Cal dir que fa unes setmanes, l’Ajuntament a través d’IDEA ha vist aprovada una altra subvenció del SERVEF, per import de 194.157,60 euros per formar joves menors de 30 anys en IDEA, en activitats auxiliars en la conservació i millora de muntanyes, en repoblacions forestals i tractaments silvícoles i en gestió administrativa i de microempreses. Els 10 alumnes d’aquest projecte denominat T’Avalem, estaran formant-se durant 1 any, alhora que percebran un salari similar als projectes de Tallers d’Ocupació».

Aquests 37 alumnes i la inversió de prop de 700.000 euros del Fons de Garantia Juvenil per al 2017 se sumarien al Pla d’Ocupació Juvenil d’IDEA i de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, que ha ocupat a 35 joves més amb un import de 380.000 euros, el que suposa una injecció de més d’un milió d’euros per fer front a la desocupació juvenil i gestionat íntegrament per IDEA.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra