L’Ajuntament d’Alzira aprova cinc beques de mobilitat a Itàlia dins del projecte europeu “Parents School”

L’Ajuntament d’Alzira aprova cinc beques de mobilitat a Itàlia dins del projecte europeu “Parents School”
08/02/2017 -

L’Ajuntament d’Alzira, de la mà de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i IDEA, ha aprovat les bases per a què 5 dels alumnes del projecte europeu ‘Parents School’ viatgen a Itàlia per a desenvolupar la seua formació. Aquest projecte s’ha dut a terme en col·laboració de les Escoletes Infantils Municipals, i té com a objectiu el desenvolupament d’estratègies per a la formació i mètodes no formals i informals per millorar les competències en la cura dels infants en edat Preescolar per a la realització d’una activitat formativa complementària a Itàlia en abril de 2017.

IDEA, a través de l’Oficina de Projectes Europeus, participa en el projecte europeu ‘Parents School’, juntament amb altres entitats d’altres països amb l’objectiu de millorar les habilitats en l’atenció i cura als menors entre 0 i 3 anys. Aquest curs formatiu inclou les següents àrees: desenvolupament emocional entre 0 i 3 anys; primers auxilis, alimentació i higiene, malalties comunes entre 0 i 3 anys, administració de medicaments, gestió del estres infantil.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació i responsable de l’Oficina de Projectes Europeus, Ivan Martinez, ha destacat que «amb aquests projectes de mobilitat estem apostant per millorar les aptituds i competències clau, tenint especialment en compte la seua contribució a la cohesió de la societat, per augmentar les oportunitats de mobilitat i reforçar la cooperació entre el món de l’educació i la formació i el món laboral. L’aposta pels projectes europeus està comportant que més alzirenyes i alzirenys es beneficien de noves oportunitats de formació i d’intercanvi de coneixements i experiències. Des d’IDEA anem a continuar treballant per tal de fer possible impulsar més iniciatives d’aquesta mena.”

Les bases i tota la informació detallada sobre aquestes beques es podran consultar en www.idea-alzira.com.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra