caixa popular

L'Ajuntament d'Alfafar rep el “bonus” de Fremap

Un incentiu dirigit a empreses o entitats que contribueixen a reduir la sinistralitat laboral

L'Ajuntament d'Alfafar rep el “bonus” de Fremap
20/04/2017 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha rebut el reconeixement “bonus” que lliura la Mútua d’Accidents de Treball i Malalties Professionals Fremap.

El “bonus” és un incentiu dirigit a empreses o entitats que contribueixen a reduir la sinistralitat laboral i realitzen actuacions efectives en la prevenció dels accidents de treball i les malalties professionals.

La regidora de Serveis Generals i Interns de l’Ajuntament d’Alfafar, Empar Martín, al costat de la tècnica Carmen López, ha sigut l’encarregada d’arreplegar el diploma per haver obtingut el “bonus” per millora de la sinistralitat en el consistori.

Per a obtenir este incentiu econòmic, l’Ajuntament d’Alfafar ha hagut d’acreditar davant la Direcció general d’Ordenació de la Seguretat Social el compliment d’una sèrie de requisits. Entre estos requisits estan els d’haver realitzat inversions en matèria de prevenció de riscos laborals, haver reduït l’índex de sinistralitat i no haver sigut sancionada per infraccions en prevenció de riscos laborals o de Seguretat Social.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar es duen a terme totes les accions necessàries per a garantir la total seguretat dels treballadors i les treballadores. Gràcies a la labor del personal que treballa en l’Ajuntament i de les mesures que es prenen des del consistori, s’ha pogut aconseguir el reconeixement “bonus”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 4 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata