caixa popular

L'Ajuntament d'Alfafar ix al carrer sota el lema "L'Alcaldia al carrer"

La campanya, que recorrerà tots els barris d’Alfafar, té com a fi que tots els veïns i veïnes parlen amb l’Alcalde de la localitat

L'Ajuntament d'Alfafar ix al carrer sota el lema "L'Alcaldia al carrer"
29/12/2016 -

Des de l’Ajuntament d’ Alfafar s’ha engegat una campanya sota el lema “L’Alcaldia al carrer” que té com a fi que els veïns i veïnes d’Alfafar parlen amb l’Alcalde de la localitat i l’equip de govern.

Esta campanya recorrerà tots els barris d’Alfafar: Orba, La Fila, El Tremolar, Sant Jordi i el Casc Antic.

El primer barri que ha visitat l’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha sigut el barri Orba, on l’Alcalde ha escoltat als veïns i a les veïnes del barri i ha atés les seues peticions.

A més, aprofitant les dates ha volgut felicitar en persona el Nadal i les festes als i les alfafarenyes que es trobaven en el barri Orba.

L’objectiu d’esta campanya que s’està promovent des de l’Ajuntament d’ Alfafar és que les persones que viuen a Alfafar puguen parlar amb el seu Alcalde i puguen traslladar-li això que desitgen en primera persona, fomentant així la proximitat entre l’Alcalde i els i les alfafarenyes.

D’altra banda, l’Ajuntament ha iniciat també un pla de manteniment de cada barri d’Alfafar per a realitzar millores en la via pública i manteniment dels cinc barris que componen la localitat, demostrant així el seu compromís a millorar Alfafar.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =

90s love u
corts valencianes
cultura diputacion de valencia
ruta tapa del puig