L'Ajuntament d'Alfafar ix al carrer sota el lema "L'Alcaldia al carrer"

La campanya, que recorrerà tots els barris d’Alfafar, té com a fi que tots els veïns i veïnes parlen amb l’Alcalde de la localitat

L'Ajuntament d'Alfafar ix al carrer sota el lema "L'Alcaldia al carrer"

Des de l’Ajuntament d’ Alfafar s’ha engegat una campanya sota el lema “L’Alcaldia al carrer” que té com a fi que els veïns i veïnes d’Alfafar parlen amb l’Alcalde de la localitat i l’equip de govern.

Esta campanya recorrerà tots els barris d’Alfafar: Orba, La Fila, El Tremolar, Sant Jordi i el Casc Antic.

El primer barri que ha visitat l’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha sigut el barri Orba, on l’Alcalde ha escoltat als veïns i a les veïnes del barri i ha atés les seues peticions.

A més, aprofitant les dates ha volgut felicitar en persona el Nadal i les festes als i les alfafarenyes que es trobaven en el barri Orba.

L’objectiu d’esta campanya que s’està promovent des de l’Ajuntament d’ Alfafar és que les persones que viuen a Alfafar puguen parlar amb el seu Alcalde i puguen traslladar-li això que desitgen en primera persona, fomentant així la proximitat entre l’Alcalde i els i les alfafarenyes.

D’altra banda, l’Ajuntament ha iniciat també un pla de manteniment de cada barri d’Alfafar per a realitzar millores en la via pública i manteniment dels cinc barris que componen la localitat, demostrant així el seu compromís a millorar Alfafar.

tags

Valencia en Blanc i Negre

futbol plataforma per la llengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 7 =