caixa popular

L'Ajuntament d'Alfafar inaugura les "Aules Col·labora" del barri Orba

Ikea Alfafar ha dotat les aules amb mobiliari i decoració, una millora en l’aula per al gaudi i benestar dels xiquets i xiquetes. A més, el projecte ha sigut premiat recentment per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies

L'Ajuntament d'Alfafar inaugura les "Aules Col·labora" del barri Orba
23/12/2016 -

L’Ajuntament d’Alfafar, en col·laboració amb IKEA Alfafar ha presentat en el Col·legi Públic Orba d’Alfafar, l'”Aula Col·labora“. Es tracta d’un projecte de millora de l’antiga Casa del Conserge que es converteix així en un espai de suport i joc perquè xiquets i xiquetes d’entre 8 i 12 anys puguin rebre classes de reforç i estada una vegada finalitzada la jornada escolar. Al voltant de 40 menors gaudiran l’espai cada vesprada.

S’ha presentat el nou espai millorat on es duen a terme cada vesprada les activitats preparades per a l'”Aula Col·labora“. Compost per tres aules, un espai comú, bany, cuina i pati amb una dimensió total de 90 m2. Estes aules es converteixen així en un espai familiar i educatiu on seguir formant a les xiquetes i xiquets que cada dia assisteixen a estes classes.

En este projecte de millora de l’espai han treballat conjuntament el consistori i IKEA Alfafar. Cal destacar la gran implicació per part de tota l’àrea de Serveis Socials, que treballen cada dia per crear igualtat d’oportunitats de futur per a les i els menors del municipi. Per a Fina Carreño, regidora de l’àrea, “és un projecte molt important on tots i totes ens sentim orgulloses i orgullosos de les millores perquè este projecte vaja avance, sempre apostant pels xiquets i xiquetes d’Alfafar”

Juan Ramón Adsuara, Alcalde d’Alfafar, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament ens sentim molt agraïts tant a IKEA com a la resta de persones o entitats que col·laboren en estes aules fent possible un futur millor per als xiquets i xiquetes d’Alfafar. Estic molt content com a Alcalde de poder inaugurar esta aula que fa que els xiquets i xiquetes del municipi cresquen en igualtat de condicions, apostant sempre pel futur dels més xicotets i xicotetes”.

Este projecte s’emmarca dins del programa municipal “Aules Col·labora“, una aposta per l’educació com a mesura d’inserció social amb accions integrals que tenen com a objectiu principal la prevenció de l’abandó escolar de menors.

tags

semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − dotze =