L'Ajuntament d'Alfafar es despedix dels joves de "La Dipu et Beca"

L'Ajuntament d'Alfafar es despedix dels joves de "La Dipu et Beca"

Hui, 31 d’agost, es donen per finalitzades les pràctiques formatives dels i les jóvens becats per la Diputació de València. Després de dos mesos de treball i aprenentatge en l’Ajuntament d’Alfafar, els i les estudiants han assistit al seu acte de comiat.

Un esdeveniment celebrat en la sala de plens on se’ls ha agraït a tots i totes la seua participació en este programa i se’ls ha fet entrega d’una carta de recomanació per a la seua futura inserció laboral.

Juan Ramón Adsuara, com a alcalde d’Alfafar, ha agraït la implicació, compromís i dedicació que han tingut tots els becaris i becàries en cada una de les àrees. Els anima a continuar treballant i esforçant-se per a aconseguir tot el que es proposen.

Les beques obtingudes per l’Ajuntament d’Alfafar per a este estiu han estat molt repartides en les distintes àrees del consistori, com ara Infància, Joventut, Esports i Benestar Social; Sanitat; Educació; Gabinet de Comunicació; AEDL; Cultura i Informàtica. Esta iniciativa ha possibilitat que durant este estiu, els i les estudiants hagen guanyat experiència i formació laboral en àrees pròximes als seus estudis alhora que han pogut posar en pràctica el que aprén. L’Ajuntament d’Alfafar agraeix la labor realitzada per tots els becaris i becàries durant estos dos mesos.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =