40 anys fent valors Caixa popular

L’Ajuntament d’Alfafar dóna la benvinguda als 16 becaris del programa ‘La Dipu et Beca’

Els joves estaran situats en diferents àrees de l’Ajuntament, com a cultura o informàtica.

L’Ajuntament d’Alfafar dóna la benvinguda als 16 becaris del programa ‘La Dipu et Beca’
29/06/2016 -

Alfafar ha rebut als 16 becaris i becàries que passaran els dos mesos d’estiu en l’Administració Pública per a poder posar en pràctica l’après durant el curs escolar.

Han sigut rebuts en el Saló de Plens de l’Ajuntament per les i els tècnics que seran els seus tutors, pel regidor de Joventut, Roberto Alacreu i per l’Alcalde, Juan Ramón Adsuara. Per a l’alcalde d’Alfafar “és una oportunitat de contacte amb la realitat, de posar en pràctica tot l’après i de traure el major suc a aquests mesos d’aprenentatge continu. Les i els joves han de ser proactius i no tenir por a equivocar-se, es ve a aprendre i ens posem a la seua total disposició davant qualsevol dubte”.

Aquestes pràctiques vénen emmarcades en el programa “Dipu et Beca”, un programa de pràctiques formatives per a joves, que desenvolupa la Diputació de València. Aquesta oportunitat de la qual es beneficien 16 joves d’Alfafar té com a objectiu adquirir experiència en les seues diferents àrees. Les i els joves estaran situats en diferents àrees com, cultura, educació o informàtica entre uns altres.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra