caixa popular

L'Ajuntament d'Alfafar desenvolupa una campanya per a acostar a la ciutadania l'Administració Electrònica

Una Seu Electrònica cada vegada més prop de la població a la qual es pot accedir des de qualsevol lloc a través d’internet

L'Ajuntament d'Alfafar desenvolupa una campanya per a acostar a la ciutadania l'Administració Electrònica
26/12/2016 -

Des de l’àrea de Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha desenvolupat una campanya per a acostar la Seu Electrònica a tota la població.

Es tracta d’una acció per a acostar als veïns i veïnes d’Alfafar l’Administració Electrònica, els seus avantatges i facilitats a l’hora de poder accedir a qualsevol dada d’interés o realitzar qualsevol tràmit.

A través d’un díptic s’explica en què consisteix la seu electrònica, com accedir a ella i els tràmits que poden realitzar-se des de casa a través d’internet. Una manera ràpida i senzilla de tenir l’Administració a un sol clic.

La seu electrònica és pràctica i útil. En la seu és possible realitzar tràmits sense necessitat d’identificació electrònica, així com uns altres que sí que ho requereixen. Per a poder utilitzar estos últims tan sols cal tenir una identificació personal, a través del DNI electrònic, certificat digital o clau PIN. Tant el certificat digital com el PIN poden obtenir-se en l’ajuntament presencialment.

Tal com mostra la Carta de Serveis, certificada per AENOR, des d’este departament es comprometen amb la població a realitzar algunes accions que milloren la ocupabilitat de la Seu Electrònica.

A esta seu electrònica es pot accedir des de la web de l’Ajuntament, i la seua adreça és sede.alfafar.es, ací la ciutadania podrà tenir accés a qualsevol tràmit electrònic que necessite i que el mateix lloc ofereix.

En este díptic també es parla de les millores que s’han anat adoptant per a l’aplicació mòbil, amb l’objectiu que siga una eina més de comunicació i facilitar i agilitar els tràmits entre els veïns i veïnes i l’Ajuntament; podent reservar cita prèvia i conéixer el nombre de persones que hi ha en espera en temps real en ambdues oficines.

En esta campanya, també es fa esment al gran èxit obtingut per la instal·lació de la màquina automàtica de generació de volants d’empadronament, amb més de 700 volants emesos en 7 mesos.

Des de l’àrea de Noves Tecnologies s’aposta per seguir adaptant l’Administració electrònica a les i els alfafarenyes i puguen fer ús d’ella des de qualsevol lloc a través d’internet.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 6 =

90s love u
corts valencianes
ruta tapa del puig