L’Ajuntament d’Alboraia recupera la iniciativa #AlborayaResponde

L’Ajuntament d’Alboraia recupera la iniciativa #AlborayaResponde
28/11/2016 -

Dijous passat, el Centre Cívic de la Patacona en l’Edifici Mare Nostrum, 7, va acollir, una vegada més, la iniciativa impulsada per l’alcalde, Miguel Chavarría, #AlborayaResponde. L’objectiu d’aquest projecte és mantenir un contacte i una conversa oberta entre els veïns del municipi amb l’objectiu d’atendre a les seues propostes i millorar la qualitat i serveis de la localitat.

Miguel Chavarría, alcalde d’Alboraia, acompanyat per tot l’equip de govern va atendre als veïns de la Patacona. Durant la reunió es van tractar els principals temes d’interés dels ciutadans com la neteja del passeig marítim, les platges i els carrers del barri, a més de possibles desperfectes del mobiliari urbà, entre altres temes d’interés dels ciutadans.

Així mateix el primer edil va parlar sobre la pròxima reunió amb l’entitat del Cicle Integral de l’Aigua de l’Ajuntament de València, per a tractar el tema de les possibles solucions als abocaments de l’emissari de Vera. D’altra banda, els veïns van felicitar la gestió de l’alcalde per la incorporació de nous metges en el seu ambulatori, així com, per la notable millora de l’aspecte dels jardins.

La intenció de l’equip de govern és que aquesta iniciativa es realitze cada dos mesos en els diferents nuclis urbans de la localitat, per a així adonar-se’n de la gestió i tractar les necessitats dels ciutadans.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorce − trece =

cirsa prize pool
visita gandia
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra