L'Ajuntament d'Alboraia engega un servei d'informació via WhatsApp

L'Ajuntament d'Alboraia engega un servei d'informació via WhatsApp

L’Ajuntament d’Alboraia engega un nou canal d’informació municipal mitjançant l’aplicació WhatsApp. L’objectiu del Consistori és mantenir el contacte directe amb els veïns de la localitat per a mantenir-los informats sobre notícies de caràcter municipal.

Aquesta iniciativa naix de l’esforç de l’Ajuntament, perquè tots els ciutadans i ciutadanes siguen coneixedors de les activitats i esdeveniments que succeeixen en el municipi com a bàndols, convocatòria de plens, emergències, esdeveniments culturals i esportius, convocatòries d’ajudes…

Aquells veïns que vulguen inscriure’s en aquesta iniciativa deuen agregar el contacte de l’Ajuntament guardant el nombre de contacte (678 810 107) o bé mitjançant codi QR, i enviar un WhatsApp indicant: ALTA CASTELLANO o ALTA VALENCIA. D’aquesta manera, aquells que ho desitgen, quedaran subscrits al servei i podran rebre la informació, a partir d’aqueix moment, en la seua llengua de preferència.

El mitjà tindrà un caràcter exclusivament unidireccional, és a dir, aquells ciutadans que se subscriguen podran rebre comunicacions, ja que no és un canal d’entrada per al ciutadà. Per a contactar amb el Consistori els veïns poden emprar altres serveis que es troben ja en funcionament: Telèfon AMIC (963 171 700), Policia Local (961 856 000), l’app Línia Verda, correu electrònic o pàgina web municipal.

Per a donar-se de baixa del servei bastarà amb enviar un WhatsApp al mateix contacte amb la paraula BAJA.

tags

plataforma per la lengua

gva
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − set =