L’Ajuntament concedix el xec escolar a 4.670 menors de la ciutat

L’Ajuntament concedix el xec escolar a 4.670 menors de la ciutat
08/10/2016 -

L’Ajuntament de València sufragarà amb 90, 70 o 50 euros mensuals les despeses d’ensenyament de 4.670 menors de tres anys empadronats en la ciutat. La Junta de Govern ha aprovat  estes ajudes d’escolarització infantil, per a les quals ha destinat un total de 3.479.000 euros, un milió més que l’any passat.

El portaveu de l’equip de govern, Jordi Peris, ha donat a conéixer este acord “que ha incrementat la partida pressupostària destinada per a ajudar a les famílies en l’escolarització dels seus fills i filles, i conseqüentment ha generat major nombre de beneficiaris, 788 famílies més que l’any passat”.

Segons la resolució d’esta convocatòria d’ajudes, que en paraules de Peris, “reflectix el compromís municipal amb l’educació i principalment amb l’educació infantil”, també s’ha incrementat la quantia que reben la majoria dels beneficiaris i beneficiàries perquè s’han eliminat les ajudes de 30 anys, i el gruix de les ajudes, més del 50%, són de 90 euros”.

El 52 per cent de les ajudes sufragaran l’escolarització de menors de 2 i 3 anys, el 36 per cent d’1 i 2 anys, i el 6 per cent de 0 a 1 any. En total, seran 4.670 els i les menors beneficiaris de l’anomenta “Xec escolar” que l’Ajuntament de València concedix anualment a les famílies que reuneixen les condicions que figuren en les bases reguladores d’este programa que intenta contribuir a l’escolarització infantil.

FESTIUS ESCOLARS: 31 D’OCTUBRE I 15 I 16 DE MARÇ

A més d’esta proposta, acordada a instàncies de la regidora d’Educació, María Oliver, la Junta de Govern Local ha aprovat proposar a la Conselleria que els dies festius escolars de caràcter local siguen el 31 d’octubre i el 15 i 16 de març.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra