caixa popular

L'Ajuntament concedix ajudes per a activitats culturals a 73 entitats sense ànim de lucre

L'Ajuntament concedix ajudes per a activitats culturals a 73 entitats sense ànim de lucre
08/10/2016 -

Un total de 73 entitats, associacions, fundacions o federacions sense ànim de lucre, de les 91 que ho van sol·licitar en el seu moment, rebran ajuda de l’Ajuntament de València per a la realització d’activitats culturals en la ciutat, segons ha explicat la responsable de l’àrea de Cultura, Glòria Tello, que també ha informat del conveni amb l’Ajuntament del Puig perquè puga fer un ús cultural i turístic de l’ermita de Sant Jordi, que està en eixe municipi de l’Horta Nord, però que és propietat de l’Ajuntament de València.

El muntant de les subvencions ascendix a 150.000 euros que seran repartits entre les 73 entitats beneficiàries segons el criteri d’un tribunal constituït per tècnics municipals i de la universitat, el mateix que ha decidit descartar per la baixa puntuació obtinguda “per insuficient justificació de la despesa i inversió”, 19 de les sol·licitants. Entre les quals reunien els requisits, 22 rebran entre 282 i 1.000 euros; 26 entre 1.000 i 2.000 euros; altres 21 entre 2000 i 4000, i 4 seran subvencionades amb quantitats que oscil·len entre 7.900 i 8.800 euros.

Glòria Tello ha ressaltat que “els criteris que han prevalgut han sigut els de solvència, qualitat i eficàcia, dins de l’objectiu d’acostar la cultura a les ciutadanes i ciutadans de manera que es puga beneficiar el major nombre de veïns i veïnes”.

Ha explicat que s’ha ampliat fins al pròxim dia 22 el termini “per a justificar que els qui promouen estes activitats es troben al corrent de pagaments amb l’Agència Tributària i les diferents administracions”. De les entitats beneficiàries, cinc són associacions veïnals, sis són fundacions, tres federacions, “i en la resta dels casos es tracta d’associacions i entitats. Totes compleixen el requisit de no tindre ànim de lucre”.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − dos =

90s love u
corts valencianes
cultura diputacion de valencia
ruta tapa del puig