L’Ajuntament col·laborarà amb Músicos por la Salud

12/08/2016 -

La regidora de Benestar Social, Consol Castillo, ha assistit en representació de l’Ajuntament de València a la presentació de Músicos por la Salud en l’entorn sociosanitari que s’ha celebrat en la residència Palau Raga.

Músicos por la Salud és una iniciativa que porta la música a les persones dels hospitals en unes actuacions pròximes i emocionants en què es trenca la distància que es crea en un concert convencional entre l’intèrpret i el públic. Es parla, es pregunta i s’interactua amb el pacient establint un contacte pròxim que els músics han apreciat a l’hospital.

Consol Castillo ha assegurat que per a l’Ajuntament de València “es tracta d’una iniciativa molt interessant, ja que pretén humanitzar els espais d’atenció sanitària i assistencial incorporant la interpretació musical, a través del voluntariat de proximitat”.

Per això, la regidora ha comentat que l’Ajuntament estudia obrir una porta a la col·laboració amb esta associació i “explorar el tercer vessant d’este projecte, que és el del nivell municipal. A la ciutat disposem de diversos centres municipals de benestar social, d’atenció a majors o sociosanitaris on seria ideal dur a terme este tipus d’activitat”.

 

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra