40 anys fent valors Caixa popular

L’Ajuntament celebra el dia internacional de la Joventut

L’Ajuntament celebra el dia internacional de la Joventut
12/08/2016 -

L’Ajuntament de València se suma a la commemoració del Dia Internacional de la Joventut, que se celebra hui, divendres 12 d’agost. Enguany, una de les activitats principals ha sigut l’exposició “Sumant i compartint, fem ciutat”, que es clausura hui al Centre Municipal de Joventut Algirós.

L’Ajuntament de València ha presentat, amb el Consell de la Joventut de València i coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Joventut, esta exposició de cartells que mostra accions conjuntes realitzades per joves de diferents barris que han compartit idees, música, iniciatives i experiències.

Els centres municipals de joventut presten un servici permanent d’informació, assessorament i documentació a la joventut de la ciutat. A més, atenen necessitats informatives específiques i donen suport a este col·lectiu en la seua incorporació a la vida social activa.

També fomenten la participació dels joves en els centres situats als diferents barris, amb la realització d’activitats d’oci i temps lliure, a més d’accions formatives en l’àmbit sociocultural.

Xarxa Joventut València agrupa tots els centres de joventut de la ciutat. Esta xarxa s’encarrega de compartir recursos, sumar esforços i col·laborar amb entitats i grups de joves cedint-los diferents espais i realitzant activitats diverses.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra