caixa popular

L’Ajuntament adjudica la primera gran obra d’urbanització al Cabanyal

El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, assegura que el Cabanyal “estarà en obres l’any pròxim, 2017”

L’Ajuntament adjudica la primera gran obra d’urbanització al Cabanyal
16/12/2016 -

La Junta de Govern Local aprovarà l’adjudicació de la primera gran obra d’urbanització al Cabanyal, que es durà a terme als carrers de la Barraca, de la Reina i del Doctor Lluch, i que suposa un dels tres projectes d’urbanització del Pla Confiança, que estava paralitzat.

Les obres s’iniciaran a principi de gener de 2017, tal com ha anunciat el regidor de Desenvolupament Urbà i responsable de les obres d’urbanització, Vicent Sarrià. “Es tracta d’un dels tres projectes d’urbanització del Pla Confiança anterior, que es van aprovar en 2010 i que el govern municipal anterior tenia paralitzats, i que ha sigut necessari adaptar els projectes i licitar-los”, ha explicat el regidor.

Es tracta de la reurbanització dels carrers de la Barraca, de la Reina i del Doctor Lluch amb noves voreres i material fonoabsorbent. Serà adjudicat a la firma PAVASAL per un import de 1.726.986 euros, la qual cosa suposa una rebaixa del 41,88 % respecte de l’import de licitació de 2.971.414 euros. De la mateixa manera, es reduïx el termini de licitació per a executar l’obra de les 32 setmanes a 22 setmanes, per la qual cosa, previsiblement, l’obra estarà finalitzada a final del mes de juny de 2017.

Tal com ha afegit Sarrià, en breu s’adjudicaran els altres dos projectes d’urbanització previstos, i a més estan en tràmit els que es realitzaran a càrrec de l’ARRU per un import d’1,8 milions d’euros, i els del nou Pla Confiança per un import de 2 milions d’euros, així com altres actuacions a càrrec de l’EDUSI amb subvenció europea.

“Amb tots estos projectes”, ha conclòs Vicent Sarrià, “el barri del Cabanyal-Canyamelar quedarà totalment urbanitzat”.

tags

feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata