L'Agrupación Musical Los Silos celebra la seua Setmana Cultural en els primers dies de febrer

El pròxim 6 de febrer serà el tret d’eixida d’una setmana carregada de música, cinema, tallers…

L'Agrupación Musical Los Silos celebra la seua Setmana Cultural en els primers dies de febrer

Cinema, audicions, tallers… Tot açò i molt més tindrà cabuda en la Setmana Cultural de l’Agrupació Musical Les Sitges que del 6 a l’11 de febrer tindrà com a protagonista, en totes les activitats programades i com no podia ser d’una altra manera, la música, vista i gaudida des de diferents arts.

La setmana començarà el dilluns 6 de febrer a les 17.30 hores en el local de l’entitat, en el Passeig de Concepción Arenal, amb la Mostra d’Instruments Antics. A la mateixa hora serà la projecció de “Pocahontas” i, a les 19 hores, l’audició de violoncel, violí, contrabaix, guitarra, trompa i percussió ètnica.

El dimarts el protagonisme serà per al teatre musical amb “En un plis…”, de Adisac Produccions, a les 17.30 hores també en la seu de l’entitat. Eixe dia, a les 19 hores, l’audició serà dels músics de flauta i percussió. El dimecres 8 de febrer la vesprada començarà amb una activitat divulgativa, a les 17.30 hores, que tindrà el jazz com a protagonista. A la mateixa hora es projectarà El geperut de Notre Dóna’m i, a les 19 hores, seran les audicions de clarinet, oboé i piano.

El taller sobre la por escènica començarà les activitats del dijous 9 de febrer a les 17.30 hores, moment en el qual es projectarà “Toy Story” para, posteriorment al voltant de les 19 hores, donar pas a l’audició de fagot, trompeta, saxofon i guitarra. Per a finalitzar la setmana, el divendres 10 de febrer el protagonisme serà, a partir de les 17.30 hores, per als Compositors valencians: Vicente Marín i Soler, història d’un oblit/Clau de sarsuela, Ruperto Chapí. Per a finalitzar la vesprada tindran lloc les audicions de saxofon, trombó, bombardins, tuba i dolçaina.

Com a colofó a la seua Setmana Cultural, l’Agrupació Musical Les Sitges ha programat, el dissabte 11 de febrer a les 18 hores, un concert del Grup de Flautes, la Prebanda, la Banda Sènior i l’Orquestra en la Casa de Cultura. Un magnífic fermall a la seua gran setmana cultural; un concert al qual conviden a tot Burjassot perquè gaudisquen de la música de banda sense necessitat d’eixir del municipi.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 2 =