caixa popular

L'aeroport de Castelló incorpora una aplicació mòbil de 'gamificació' turística pionera a Espanya

L'aeroport de Castelló incorpora una aplicació mòbil de 'gamificació' turística pionera a Espanya
11/12/2016 -

El president de Aerocas i director de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en la presentació de la incorporació de l’aeroport de Castelló a l’aplicació de gamificació turística ‘Amazing City: Play in Castelló’, desenvolupada per una empresa del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec).

‘Amazing City: Play in Castelló’ és una aplicació creada per la signatura Inoibérica i es basa en una sèrie d’aventures que poden seguir-se a través de dispositius mòbils per a Android i iOS. En elles, el mag castellonenc Yunke, que exerceix com a fil conductor de les històries, convida als usuaris a realitzar diferents proves per a superar els nivells del joc. Aquestes proves poden realitzar-se en el mateix escenari de l’aventura, com en l’aeroport de Castelló, i sense estar físicament en l’espai, amb el que es converteix en una eina de promoció, ja que permetrà acostar la infraestructura a totes aquelles persones que encara no la coneguen.

El president de Aerocas, Francesc Colomer, ha subratllat la importància d’incorporar aplicacions com aquesta, ja que el turista d’avui dia “és tecnològic”. “Si estem ben posicionats en tecnologia, estarem millor posicionats en turisme. Aerocas i SNC-Lavalin tenim clar que l’aeroport ha de seguir aquesta línia”, ha afegit. Colomer ha assegurat que la nova eina també contribueix a la “remuntada reputacional de l’aeroport” i ha destacat la importància de teixir aliances, com exemplifica la col·laboració de l’aeroport de Castelló amb la Universitat Jaume I.

L’empresa creadora de ‘l’app’ ha destacat que l’aeroport castellonenc es converteix en el primer d’Espanya a apostar pel desenvolupament d’aplicacions per a dispositius mòbils centrades en el joc i l’entreteniment.

L’eina pretén contribuir a la promoció de la infraestructura, a més d’oferir una alternativa d’oci als seus usuaris durant els temps d’espera. L’aplicació incorpora les últimes novetats en matèria de realitat virtual, realitat augmentada i tecnologies immersives, amb el que les persones que utilitzen l’aplicació podran també gaudir-la fora de les instal·lacions aeroportuàries com si estigueren físicament en el recinte.

La presentació de l’aplicació ha tingut lloc en l’edifici de la Llotja del Cànem de Castelló, seu de l’UJI en la ciutat. En l’acte també han participat el director del Espaitec de l’UJI, Paco Negre; el director general de Aerocas, Joan Serafí Bernat; i el CEO de l’empresa Inoibérica, responsable de ‘l’app’, Juan José Ortiz.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata