40 anys fent valors Caixa popular

La XII edició de la Mostra Agroalimentària i Comercial d’Alcàsser obri les portes amb molt sabor

La XII edició de la Mostra Agroalimentària i Comercial d’Alcàsser obri les portes amb molt sabor
21/10/2016 -

Ha arribat el dia. “El saber i el sabor” ocuparan el poble d’Alcàsser amb la XII edició de la seua mostra agroalimentària i comercial. A partir de les 20 hores, l’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora, inaugurarà la mostra amb l’assistència d’alcaldes d’altres municipis pròxims. Durant els pròxims 3 dies i en concret, fins al diumenge, veïns i turistes tindran una oportunitat única de degustar el millor de la nostra terra.

A més de la Mostra, també podran recórrer els carrers de la ciutat amb un interessant Mercat Medieval. Podran gaudir de la recreació d’oficis artesans, mercaders, tavernes, música i dansa àrab del grup A l’IBI, teatre de carrer de la companyia Papa Luna, i moltes sorpreses més. Enguany l’empresa que es fa càrrec és Balconet, amb gran experiència en grans fires medievals per la geografia espanyola.

Tot preparat per a esta vesprada i València Extra s’acostarà a viure amb la seua gent una mostra amb molt sabor. De fet, “Sabers i Sabors” ara sí que comencen als carrers d’Alcàsser. Sens dubte la nostra recomanació per a gaudir estos tres intensos dies d’interessants propostes gastronòmiques al costat de casa.

Si voleu acostar-vos a Alcàsser, ací teniu una tota l’agenda per a este cap de setmana.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra