La Unitat del Dolor de l’Hospital La Fe rep el premi a la millor comunicació en el XIII Congrés de la Societat Espanyola del Dolor

Foto:NuevoHospitalLaFe

La Unitat del Dolor de l’Hospital La Fe rep el premi a la millor comunicació en el XIII Congrés de la Societat Espanyola del Dolor
05/08/2016 -

L’equip de la Unitat de Dolor de l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València ha sigut guardonat per la Societat Espanyola de Dolor a la Millor Comunicació presentada en el XIII Congrés, celebrat a Pamplona en el mes de juny.

La comunicació, titulada “Dolor i Simulació: Repte diagnòstic i terapèutic” ha sigut elaborada i presentada per la Psicòloga Clínica Elisa Gallach, Ruth Robledo, Anestesiòloga i el Metge Rehabilitador Pedro Fenollosa.

El contingut de la comunicació ha versat sobre els criteris per a la identificació de pacients simuladors, disimuladors i exageradores del dolor, així com, l’abordatge terapèutic en funció del motiu explícit o implícit de simulació i fingiment. Aquests criteris inclouen aspectes clínics, d’exploració bàsica de dolor, neurològica, psicomètrica i psicològica.

Unitat del Dolor, referent a la Comunitat Valenciana

La Unitat del Dolor de l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València és Unitat de Referència a la Comunitat Valenciana des de 1991, en la qual treballen, diàriament, més de 15 professionals entre especialistes i residents en formació.

En l’actualitat s’atén a més de 10.000 pacients amb dolor crònic. Entre la seua activitat destaca l’assistència ambulatòria i la realització de tècniques intervencionistes amb processos de complexa tecnologia que requereixen un centre específic per a la seua activitat com la Unitat del Dolor de l’Hospital La Fe. Entre elles, destaquen les tècniques de Neuromodulació i Epiduroscòpia, el protocol de les quals d’actuació està perfectament dissenyat per a obtenir l’èxit més gran.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra