40 anys fent valors Caixa popular

La Unitat d’Admissió del Peset renova la seua acreditació de qualitat ISO 9001:2008

La Unitat d’Admissió del Peset renova la seua acreditació de qualitat ISO 9001:2008
03/10/2016 -

La Unitat de Documentació Clínica i Admissió (UDCA) de l’Hospital Universitari Doctor Peset ha renovat la seua certificació de qualitat segons la norma internacional ISO 9001:2008. Aquesta acreditació evidencia que es compleixen els estàndards de qualitat internacionalment reconeguts tant en la gestió de la demanda d’hospitalització, urgències i consultes externes, com en la gestió de la documentació clínica i en la gestió i anàlisi dels sistemes d’informació.

“Des que l’any 2008 rebem el primer certificat d’acreditació de qualitat assistencial atorgat pel ja desaparegut Institut per a l’Acreditació i Avaluació de les Pràctiques Sanitàries (INACEPS), el compromís d’aquesta unitat amb la millora contínua ha sigut constant i la motivació i implicació del personal ha permés que obtinguem una acreditació tan exhaustiva i exigent com la ISO9001:2008”, ha explicat el doctor Ramón Romero, cap de la Unitat de Documentació Clínica i Admissió de l’Hospital Universitari Doctor Peset.

La UDCA d’aquest hospital valencià és l’única de la Comunitat Valenciana de gestió pública que compta amb la certificació ISO 9001:2008 i una de les poques d’Espanya. Este tipus d’unitats s’encarreguen d’assegurar l’eficiència en la utilització dels recursos i la cohesió del conjunt de l’organització enfront del pacient i el seu procés assistencial. En el cas de l’Hospital Universitari Doctor Peset, el paper de la UDCA ha sigut fonamental per a engegar Orion Clinic, l’aplicació de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública que gestiona la Història Clínica Electrònica.

La certificació ISO 9001:2008 aporta un prestigi addicional al treball que es realitza diàriament des d’aquesta unitat i marca unes línies clares a seguir per a continuar millorant la qualitat de l’atenció que es presta tant als pacients com als professionals del Departament de Salut de València – Doctor Peset.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

No hi ha notícies

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra