caixa popular

La tradicional carrera de Sant Silvestre va omplir de disfresses els carrers de Mislata

Prop d’un miler de persones es van sumar a la cita nadalenca de l’esport, amb equipacions divertides per a una carrera que va transcórrer amb gran participació malgrat les baixes temperaturas

La tradicional carrera de Sant Silvestre va omplir de disfresses els carrers de Mislata
02/01/2017 -

Novament, la Sant Silvestre de Mislata va comptar amb l’organització del Club d’Atletisme Fent Camí. Es tracta d’una cita consolidada en el calendari esportiu, i de les més participatives de les quals transcorren en la ciutat. Complint amb la seua cita, un riu de corredors disfressats va omplir l’Avinguda Gregorio Gea de Mislata de color i diversió per a totes les edats.

Va comptar amb la participació de corredors individuals, però cada any augmenta el nombre d’equips, formats per grups d’amics o famílies senceres que decideixen unificar els seus estilismes en una celebració on no solament és important ser ràpid; cal ser imaginatiu.

La carrera consta de més de tres quilòmetres, i els corredors contagien al públic del millor sentit de l’humor en un ambient plenament festiu. El fred de la nit, que va fregar els 5 °C, no va impedir que se celebrara amb un important nombre de participants fidels a la cita nadalenca.

tags


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata