caixa popular

La Societat Musical d'Alboraia celebra Santa Cecília amb nova musa i incorporacions

La Societat Musical d'Alboraia celebra Santa Cecília amb nova musa i incorporacions
14/11/2017 -

La Societat Musical d’Alboraia ha dut a terme un festiu acte amb motiu de Santa Cecília, patrona de la música. L’Auditori Municipal de la localitat ha acollit l’acte en el qual s’ha proclamat a la musa 2017-2018, Alba Martí Sanfeliu, qui s’encarregarà de representar a la societat en aquest període.

Durant l’esdeveniment, en el qual ha participat l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, també s’ha atorgat, en virtut del Reglament d’Honors, el reconeixement de la Insígnia d’Or de la Societat a aquells membres que compleixen 25 anys de permanència activa. D’aquesta manera, María Teresa Juliá Fenollosa, César Parreño Rísquez, Olga Pérez Bonet, José Enrique Peris Rodrigo i Eduardo Raimundo Beltrán van celebrar la seua trajectòria entre companys i amics.

Així mateix, va ser una jornada de benvinguda per als nous educands que entren a formar part de les diferents agrupacions artístiques de la Societat Musical d’Alboraia. Així, l’Orquestra de Corda rep a Lluna Síjia Ruiz Giménez, Anna Castelló Rubio, Álvaro Madrid del Amo, Javier Calaforra Benlloch, David Peñarroja Tamarit, Olivia Pons Gil i Aitana Baena Bosch; la Banda s’amplia amb Josep de Martín Anastasio, Carla Alcoriza Martí, Cueva Santa Cerezo Palao, Alba Martí Sanfeliu i Irene Ferrando Ruiz.

Per altra banda, l’Orquestra De Pols i Pua rep a Sergio Moneder Cantos i Agustina Costat Corretja; i la ‘Colla Tabal i Dolçaina’ augmenta amb Sergio Monedero Cantos y Agustina Lado Correa; y la Colla Tabal i Dolçaina aumenta con Joan Boscà Monzó, Carmen Català Colomer, Pilar Ferrandis Cardells, Lledó Ferrando Fabra, Ana García Castelló, Damià Hernández Calatayud, Carles Llorca Ulzurrun de Asanza, Álvaro Olivares Galvany, Pablo Sirvent Pla, Marina Tauste González i Juán Villagrasa Català.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + nou =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes alcasser 2018
festes rafelbunyol
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic