La Sant Silvestre Solidària de Paiporta supera els 500 participants i recull més de mitja tona d’aliments

La Sant Silvestre Solidària de Paiporta supera els 500 participants i recull més de mitja tona d’aliments
02/01/2017 -

La Sant Silvestre Solidària de Paiporta va tornar a batre el seu propi rècord de participació, amb aproximadament 525 corredors i corredores, i va recollir més de mitja tona d’aliments no peribles que foren entregats a Cáritas i Creu Roja. Enmig d’un ambient de festa i bon humor, el passat dijous es va disputar la carrera en què les paiportines i paiportins tornaren a demostrar el seu esperit solidari i participatiu.

Com és tradicional, al finalitzar la prova, de menys de 3 quilòmetres, s’entregaren els premis a les millors disfresses: la masculina, la femenina, la del grup més nombrós i més original. Cadascun d’aquests guardonats s’emportaren a casa un pernil, gentilesa del patrocinador de la carrera, Ciencasas.com, que va col·laborar amb la regidoria de Joventut i Esports i el Servei Municipal d’Esports en l’organització.

Una batucada va animar els moments previs a l’eixida i els posteriors, a més de l’habitual avituallament a base d’aigua i xocolata calenta per templer el cos.

Una vegada finalitzada la carrera pels carrers de Paiporta, l’alcaldessa, Isabel Martín, i la regidora d’Esports, Zaira Martínez (que foren dues de les participants), i diferents membres de l’equip de govern i la corporació municipal, varen entregar els pernils i altres obsequis als i les persones que prengueren part en la cursa. Per últim, Caritas i Creu Roja recolliren els aliments donats per les persones que es varen inscriure i participaren en un esdeveniment que cada any trenca els registres de l’edició anterior i que posa de manifest l’esperit solidari i participatiu de la ciutadania de Paiporta.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra