caixa popular

La Sant Silvestre Solidària de Paiporta supera els 500 participants i recull més de mitja tona d'aliments

La Sant Silvestre Solidària de Paiporta supera els 500 participants i recull més de mitja tona d'aliments
02/01/2017 -

La Sant Silvestre Solidària de Paiporta va tornar a batre el seu propi rècord de participació, amb aproximadament 525 corredors i corredores, i va recollir més de mitja tona d’aliments no peribles que foren entregats a Cáritas i Creu Roja. Enmig d’un ambient de festa i bon humor, el passat dijous es va disputar la carrera en què les paiportines i paiportins tornaren a demostrar el seu esperit solidari i participatiu.

Com és tradicional, al finalitzar la prova, de menys de 3 quilòmetres, s’entregaren els premis a les millors disfresses: la masculina, la femenina, la del grup més nombrós i més original. Cadascun d’aquests guardonats s’emportaren a casa un pernil, gentilesa del patrocinador de la carrera, Ciencasas.com, que va col·laborar amb la regidoria de Joventut i Esports i el Servei Municipal d’Esports en l’organització.

Una batucada va animar els moments previs a l’eixida i els posteriors, a més de l’habitual avituallament a base d’aigua i xocolata calenta per templer el cos.

Una vegada finalitzada la carrera pels carrers de Paiporta, l’alcaldessa, Isabel Martín, i la regidora d’Esports, Zaira Martínez (que foren dues de les participants), i diferents membres de l’equip de govern i la corporació municipal, varen entregar els pernils i altres obsequis als i les persones que prengueren part en la cursa. Per últim, Caritas i Creu Roja recolliren els aliments donats per les persones que es varen inscriure i participaren en un esdeveniment que cada any trenca els registres de l’edició anterior i que posa de manifest l’esperit solidari i participatiu de la ciutadania de Paiporta.feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + deu =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata