La regidoria d’Ocupació i Comerç cedeix les seues instal·lacions per a la formació dels comerciants locals

La regidoria d’Ocupació i Comerç cedeix les seues instal·lacions per a la formació dels comerciants locals
28/09/2016 -

L’Associació Local de Comerç (ALC) de Paiporta ofereix els últims dies un curs de formació gratuït per als associats i associades sobre com augmentar les seues vendes. Aquesta formació està finançada gràcies al conveni signat recentment entre l’entitat i l’Ajuntament de Paiporta, que ha cedit les instal·lacions de la regidoria d’Ocupació i Comerç per a portar a terme el curs.

La formació consta de dues fases. En primer lloc, els i les comerciants apuntats han acudit a una sessió en què se’ls ha donat una base teòrica per a saber com millorar les vendes. En una segona part, personal de l’empresa contractada per a la formació visitaran cada comerç per a realitzar un informe i detectar els punts en què es pot millorar.

L’informe serà personalitzat i contindrà recomanacions que ajudaran a vendre més als comerciants, centrades en com es distribueix l’espai del local, si és adequada la iluminació, i en determinar les zones fredes i calentes del negoci o la millor presentació del producte. L’objectiu és aconseguir un comerç amb de major qualitat, més atractiu per al client, i que augmente les vendes.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra