La Regidoria d’Educació programa una nova xerrada informativa sobre la matrícula 2017/2018

Guardar

cartel-matricula-mas-de-3-anos-2017-copia
cartel-matricula-mas-de-3-anos-2017-copia

Com el mes passat amb el procés de matrícula per a les Escoles Infantils Municipals, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot que dirigeix Laura Espinosa, ha convocat una nova xerrada informativa orientada a pares i mares per a oferir-los informació útil sobre el procés de matriculació escolar, de cara al pròxim curs 2017-2018.

En aquest cas, la xerrada anirà orientada al procés de matrícula per a xiquets i xiquetes de més de 3 anys, és a dir, els qui van a començar el cicle d’Infantil. La xerrada tindrà lloc el pròxim 9 de maig, en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura, a les 18 h.

Durant la xerrada, s’informarà als presents de tot allò que cal tenir en compte per a formalitzar el procés de preinscripció de matrícula en els diferents centres escolars del municipi, per a xiquets i xiquetes de 3 anys, així com dels diferents serveis i característiques que ofereix cadascun dels centres educatius. Igualment, s’abordarà la qüestió del plurilinguïsme i es resoldran tots els dubtes que als pares i mares els puguen sorgir referent a aquest procés.

Destacats