La Regidoria d’Educació informa a pares sobre la matrícula i les instal·lacions de les escoles infantils municipals

La Regidoria d’Educació informa a pares sobre la matrícula i les instal·lacions de les escoles infantils municipals
21/04/2017 -

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Laura Espinosa Pérez, informarà a les famílies del municipi al fet que coneguen de primera mà el funcionament, les característiques i el gran treball educatiu que es desenvolupa en les escoles infantils del municipi. Per conéixer tot allò que s’ha assenyalat, la Regidoria ha programat, per a dimarts que ve 25 d’abril a les 15:15 hores, una xerrada informativa destinada a pares i mares de xiquets d’entre 0 i 3 anys.

En la xerrada, que tindrà lloc en el saló d’actes del Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, s’informarà als assistents del procediment de preinscripció de matrícula de les xiquetes i els xiquets que enguany començaran la seua etapa en les escoles infantils, les característiques de les mateixes i el seu programa educatiu.

Amb aquesta xerrada informativa, des de la Regidoria es vol donar a conéixer el gran treball educatiu que es desenvolupa en les escoles infantils municipals i, alhora, animar als pares i mares al fet que matriculen als seus xiquets en les mateixes.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra