caixa popular

La Regidoria d’Educació informa a pares sobre la matrícula i les instal·lacions de les escoles infantils municipals

La Regidoria d’Educació informa a pares sobre la matrícula i les instal·lacions de les escoles infantils municipals
21/04/2017 -

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Laura Espinosa Pérez, informarà a les famílies del municipi al fet que coneguen de primera mà el funcionament, les característiques i el gran treball educatiu que es desenvolupa en les escoles infantils del municipi. Per conéixer tot allò que s’ha assenyalat, la Regidoria ha programat, per a dimarts que ve 25 d’abril a les 15:15 hores, una xerrada informativa destinada a pares i mares de xiquets d’entre 0 i 3 anys.

En la xerrada, que tindrà lloc en el saló d’actes del Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, s’informarà als assistents del procediment de preinscripció de matrícula de les xiquetes i els xiquets que enguany començaran la seua etapa en les escoles infantils, les característiques de les mateixes i el seu programa educatiu.

Amb aquesta xerrada informativa, des de la Regidoria es vol donar a conéixer el gran treball educatiu que es desenvolupa en les escoles infantils municipals i, alhora, animar als pares i mares al fet que matriculen als seus xiquets en les mateixes.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 8 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata