caixa popular

La regidora d’Esports ha entregat la recaptació de la carrera popular Sant Silvestre 2016 a la Fundació Ronald McDonald

Maite Girau ha destacat la importància de dotar d’un contingut solidari les convocatòries esportives i lúdiques

La regidora d’Esports ha entregat la recaptació de la carrera popular Sant Silvestre 2016 a la Fundació Ronald McDonald
05/01/2017 -

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha entregat este dimecres la recaptació de la carrera popular de Sant Silvestre, que es va celebrar el passat dia 30 i que en la XXXIII edició s’ha realitzat a benefici de la Fundació Ronald McDonald. Es tracta de la suma recollida per les inscripcions dels participants en la tradicional carrera de cap d’any que, com és conegut, ha sigut d’un euro per persona.

La regidora ha depositat el xec, per valor de 14.351 euros, en un acte celebrat en les dependències d’El Corte Inglés, l’empresa patrocinadora de la carrera, i ha subratllat la importància i els avantatges que es deriven d’impulsar la realització d’accions que, com la Sant Silvestre, propicien la trobada ciutadana, el foment de l’esport, i la solidaritat i l’acció social.

Són ja 33 les edicions celebrades a la nostra ciutat d’esta carrera de marcat caràcter ludicoesportiu, que el passat dia 30 va reunir més de 14.000 ciutadans de totes les edats en un recorregut de 5.300 metres amb eixida al carrer de Xàtiva i meta a la plaça de l’Ajuntament. Es tracta d’una convocatòria en què prenen part famílies senceres, grups d’amics, entitats ciutadanes i tot tipus d’agrupacions de veïns i veïnes, la major part dels quals abillats amb colorides disfresses; i, al seu costat, un bon nombre de corredors professionals, que en esta passada edició ha arribat als 600 atletes.

La inscripció en la Sant Silvestre 2016 s’ha dedicat de manera íntegra a la Casa Ronald McDonald València, una de les quatre cases que la Fundació Ronald McDonald té a Espanya, i que acull famílies que es veuen obligades a desplaçar-se a València per malalties greus o de llarga duració dels seus fills menuts.

La Casa Ronald a València està situada al costat del nou hospital La Fe, i des de la seua inauguració l’any 2013, ha acollit 650 famílies, que han pogut disfrutar d’una llar per a suportar les malalties de llarga duració dels seus fills menuts.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + cinc =

90s love u
corts valencianes
cultura diputacion de valencia
ruta tapa del puig