La regidora de Sanitat subratlla la importància de l’educació per a previndre les addiccions

Foto: Diego Delso

La regidora de Sanitat subratlla la importància de l’educació per a previndre les addiccions
15/11/2016 -

L’OMS instaura, hui, 15 de novembre com el Dia Internacional Sense Alcohol per a sensibilitzar la població mundial sobre les greus conseqüències socials i personals que comporta el seu consum.

Des de la Regidoria de Sanitat es recorda el paper fonamental de l’educació per a l’abordatge d’esta problemàtica. “La tolerància social cap al consum d’alcohol és un factor que hem de combatre aconseguint a poc a poc la conscienciació de tots els ciutadans i la seua formació pel que fa al consum responsable també d’alcohol”, ha manifestat la regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau.

Des del Servici de Drogodependències de la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports es treballa precisament en eixa línia de conscienciació a pares, professors i alumnes a través de plans de formació que inclouen xarrades i tallers en col·legis.

Són molts els estudis que aposten per factors genètics a l’hora de determinar la inclinació cap a esta drogodependència. Això no obstant, des de l’Ajuntament es vol afavorir les activitats que consoliden un consum responsable a través de l’educació i el coneixement dels seus efectes. L’educació com a principal instrument de treball per a desenvolupar conductes adequades en el consum de qualsevol producte.

“Combatre les drogodependències ens competix a tots i totes, hòmens i dones, pares i fills, professors i alumnes. La celebració d’este dia ha de convertir-se en un element més dins del pla de lluita contra les drogodependències”, ha conclòs la delegada.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra