caixa popular

La Reebok Spartan Race finalitzarà la temporada amb un esdeveniment únic a Espanya en el Circuit Ricardo Tormo

La prova decidirà per primera vegada el Campionat d’Espanya per als participants de la categoria Elit

La Reebok Spartan Race finalitzarà la temporada amb un esdeveniment únic a Espanya en el Circuit Ricardo Tormo
16/04/2017 -

En el seu quart any de vida a Espanya, la Spartan Race es proposa fer un pas avant tant en la seua concepció de calendari com en la seua fi de festa, que tindrà lloc el 28 d’octubre en el Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana.

Tant l’organització de la prova com l’adreça de la instal·lació han volgut significar-se per a realitzar un esdeveniment únic a Espanya, que permetrà als participants gaudir d’una experiència totalment nova respecte a les quals visquen a Madrid, Barcelona, Bilbao i Andorra.

Els espartans es trobaran amb un terreny dur quant a desnivell per la proximitat de muntanyes, llacs i barrancs, però també únic en la seua concepció en poder passar en un tram de la carrera per l’interior de la pista del Circuit. Al temps, podran gaudir d’una zona comercial i d’oci amb una oferta multiplicada a causa dels milers de metres quadrats que disposa el traçat.

Fins i tot per a aquells espartans que ja hagen completat diverses de les proves, la Reebok Spartan Xest els suposarà la possibilitat de viure el final de temporada de manera especial com no ha ocorregut fins avui, exactament de la mateixa manera que succeirà tres setmanes després en el mateix lloc amb el Campionat del Món de MotoGP, en el qual els afeccionats al motociclisme tornaran a omplir les graderies com ve succeint des de fa 16 anys.

 

Novetats en la competició

A més de suposar una fi de festa inèdit, l’esdeveniment en les instal·lacions del Circuit suposarà la introducció de noves modalitats en diverses de les categories, que gaudiran de possibilitats úniques en el calendari.

A nivell Elit, els inscrits barallaran per convertir-se en el primer Campió d’Espanya oficial de la història en la Reebok Spartan Race, la qual cosa afegirà un punt major si cap d’intensitat a la rivalitat existent entre els atletes. En este sentit, la prova es convertirà en decisiva integrant en la fi de festa lúdic un d’esportiu d’alt nivell.

Mentrestant, 500 afortunats podran afrontar per primera vegada a Espanya d’una Sprint nocturna. A ells s’uniran els xiquets en la Spartan Junior (remarcant el caràcter familiar de l’esdeveniment), que junts desembocaran en una festa final en la zona del Festival.

Precisament esta zona serà una de les grans protagonistes de l’edició, en ampliar-se considerablement i oferir nombroses opcions d’oci a les famílies que vulguen acostar-se a Xest, bé per a participar, bé per a recolzar als seus sers estimats o fins i tot per a poder passar un dia en l’ambient generat per la Reebok Spartan Race.

En les pròximes setmanes s’aniran comunicant més novetats del programa, en una quarta edició de la Spartan Race a Espanya que tindrà el seu tret d’eixida el pròxim 22 d’abril a Madrid.


festival jazz palau de la musica

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − tres =

90s love u
corts valencianes
ruta tapa del puig