caixa popular

La Policia Local inicia una campanya de conscienciació de tinència d'animals de companyia

La Policia Local inicia una campanya de conscienciació de tinència d'animals de companyia
06/06/2017 -

Amb l’objectiu de millorar la convivència entre propietaris d’animals de companyia i la resta de veïns i veïnes de Godella, la Policia Local del municipi ha iniciat una campanya de prevenció i conscienciació per evitar que els gossos vagen solts pel carrer i que dipositen els seus excrements a la via pública.

S’ha actuat a la plaça Dr. Valls, la plaça de l’Horta, el parc del carrer Sauces, el parc Mestre Senabre, el carrer Arquebisbe Fuero, la carretera de Rocafort i l’horta. A una primera fase es van realitzar 12 avisos als propietaris dels gossos que no complien amb la normativa, i en un segon període es van presentar 11 denúncies.

En molt poc de temps, aquesta campanya de conscienciació està donant els seus fruits. Segons informa el nou intendent en cap de la Policia Local, Santiago Garfella Gil, «durant aquestes primeres setmanes hem detectat una major conscienciació per part dels propietaris en quant a la replega d’excrements, l’utilització dels pipi-cans i l’ús de corretges, amb la qual cosa la valoració que fem és molt positiva».

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − 4 =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes alcasser 2018
festes rafelbunyol
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic