La Policia Local destina 214 agents al dispositiu especial de Halloween i la festivitat de Tots Sants

Foto: Jocelyn Kinghorn

La Policia Local destina 214 agents al dispositiu especial de Halloween i la festivitat de Tots Sants
27/10/2016 -

La Policia Local de València destinarà un total de 214 agents al dispositiu especial amb motiu del Dia de Tots Sants i de la celebració de Halloween, amb l’objectiu que estes convocatòries discórreguen amb la major normalitat. L’operatiu s’iniciarà divendres que ve 28 d’octubre a les 22.00 hores.

A partir d’eixa hora es realitzaran controls d’accessos al Pavelló 5 de Fira València, on està programat un Festival de Música Electrònica amb motiu de la nit de Halloween. En total, 34 agents de la Policia Local controlaran, vigilaran i regularan els accessos a este recinte, en estreta col·laboració amb la resta de Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, amb la finalitat que tot es duga a terme amb la major seguretat per a la ciutadania.

El dispositiu prosseguirà el dilluns 31 de novembre, a les 8:00 h, amb el depòsit de 205 tanques i contenidors en la plaça de la Mare de Déu, plaça de la Reina i la zona de la plaça del Carme. Així mateix, el dispositiu de la Policia Local s’ampliarà fins a la Ciutat de les Arts i les Ciències, on està prevista la celebració d’un esdeveniment a partir de les 12 de la nit en la part exterior del Museu Príncep Felip.

Els i les agents vetlaran pel compliment de les ordenances i la resta de disposicions municipals de la seua competència, però també vigilaran els espais públics i col·laboraran amb les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat en el manteniment de l’orde en grans concentracions.

Des de la Regidoria de Protecció Ciutadana s’apel·la al civisme i la bona educació de tots i totes aquells o aquelles que decidisquen participar en les celebracions, perquè totes les convocatòries es desenvolupen amb la màxima normalitat, pensant sempre en tots els veïns i veïnes, tant els qui la festegen com els qui descansen en els seus domicilis.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra