La Policia de la Generalitat detecta 388 apartaments irregulars a la Comunitat

La Policia de la Generalitat detecta 388 apartaments irregulars a la Comunitat
04/08/2016 -

La Policia de la Generalitat ha detectat, en col·laboració amb els inspectors de l’Agència Valenciana de Turisme, un total de 388 apartaments irregulars a la Comunitat Valenciana. En concret, des de l’inici de la campanya que la Generalitat ha posat en marxa per evitar l’intrusisme turístic, s’han dut a terme 3.650 inspeccions i s’han controlat més d’1.557 apartaments, efectuant-se intervencions en 23 poblacions turístiques (10 de València, 8 a Alacant i 5 de Castelló).

En el mes de juliol, els agents han localitzat al centre de València una immobiliària irregular i investiguen diversos casos d’estafa per lloguers d’apartaments a través d’Internet sense cap tipus de permís dels seus propietaris. És el cas d’una persona que s’ha dedicat a estafar amb el lloguer de xalets de luxe en tota la Comunitat Valenciana i també en altres llocs, de vegades fins i tot on residien els seus propietaris.

El mes passat, ja es va identificar a dues persones per casos similars a Gandia. En aquests casos els estafadors, a més de facilitar dades falses i utilitzar comptes en punts remots, solen sostraure informació de lloguers de particulars anunciades en portals legals o bé utilitzar fotografies d’habitatges a la venda per cobrar bestretes, reserves o fiances pel lloguer. Habitatges que en cap dels casos estan registrats com a apartaments turístics.

Aquestes actuacions s’han intensificat per vetllar per la qualitat de l’oferta del producte turístic, evitant les activitats turístiques clandestines, la competència deslleial i l’intrusisme. Es tracta d’unes accions que s’emmarquen dins de l’Operació Ecosub, l’operació contra l’ocupació clandestina, la competència deslleial, el frau a la Seguretat Social i a l’Agència Tributària que duu a terme el Consell per a la detecció d’economia submergida.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra