caixa popular

La Pobla acull el festival solidari Trappin Vallbona

La Pobla acull el festival solidari Trappin Vallbona
13/05/2017 -

La Pobla de Vallbona celebrarà hui el festival Trappin Vallbona, un festival de Música Rap i Trap. El concert comptarà amb la participació de Bejo, Blondie Bad Company, B-Yen, Unknown People, Young Shiva, Seth, Delacueva, Rudo Lens x Tentative i com a artistes locals Roby i Lunatik Crew.

Al llarg de la vesprada s’ha organitzat un concurs de lluita de galls amb la participació d’una trentena de coneguts cantants de hip hop de tota la comunitat. A més, es realitzaran exhibicions de hip hop per part de l’escola de Balls Urbans de la Pobla.

El festival començarà a les cinc de la vesprada en l’espai P3, al costat de l’institut la Vereda, i està previst que dure fins a les 6 del matí per facilitar el trasllat dels joves amb transport públic. A més, previ a l’obertura del festival, a les 10 se celebrarà una exhibició de grafitis. A més al llarg del dia hi haurà servici de menjar i beguda per als assistents.

L’esdeveniment s’organitza amb caràcter solidari, ja que l’entrada és gratuïta i només s’ha d’aportar 1 quilo d’aliments no peribles. Tot el que s’arreplegue anirà destinat a Creu Roja, Banc d’Aliments i Cáritas.

La regidora de joventut, Lucía Sanchis, ha destacat que hi ha una gran mobilització entre els joves per assistir a este acte. «És un festival que ens han sol·licitat els mateixos joves i ara este estil de música està molt de moda, per això esperem que tinga una afluència massiva», ha manifestat Sanchis. L’any passat la Pobla va acollir una trobada de lluita de galls que va ser tot un èxit.semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 1 =