La pluja va superar les expectatives i va aconseguir més de 150mm a Barx

Aemet pronostica precipitacions acumulades en 12 hores de 80 mm en el litoral sud

Aemet

La pluja va superar les expectatives i va aconseguir més de 150mm a Barx

El dia va eixir ennuvolat i la pluja va fer acte de presència. Tal com s’esperava, les precipitacions no solament van arribar a la xifra predita sinó que les va superar amb escreix arribant als 150 litres a Barx segons l’Agència Estatal de Meteorologia. En Antella van registrar 131 litres, a Carcaixent van caure al voltant de 80 litres i a Xàtiva 75. Per la seua banda, en el nord d’Alacant també s’ha vist perjudicat per les pluges doncs per exemple a l’Alzira van caure 125 litres per metre quadrat i en la Vall de la Gallinera 107.

lluvia_5-12L’aiguat perjudica el correcte funcionament de la vida quotidiana doncs com que no deixà de ploure i fer-ho en moments de forma torrencial provoca corts en carreteres, com per exemple la CV-505, la CV-598 i la CV-570, despreniments de pedres en els camins com en la carretera d’accés a Cortes de Pallars, crescudes en els rius com per exemple el Sallent que manté en alerta a poblacions com a Presó i Cortesa, tancament del port de Sagunt a causa del fort vent i que nombrosos centres escolars no puguen impartir classe. En la ciutat de València, a més de la intensa pluja, el vent també provoca caigudes d’arbres, branques pertot arreu com en Gaspar Aguilar…

Per a hui la Aemet preveu precipitacions acumulades en 12 hores de fins a 60 litres en el litoral nord i 80 en el litoral sud baixant l’alerta taronja d’ahir a groga. Segons les prediccions, les pluges seguiran al llarg de tota la setmana encara que a partir de matí València, en principi, ja no té cap alerta per risc de pluges.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra