40 anys fent valors Caixa popular

La Plaça de la Mare de Déu acull hui la primera exhibició de gimnàstica artística masculina a l’aire lliure

Foto: Diego Delso

La Plaça de la Mare de Déu acull hui la primera exhibició de gimnàstica artística masculina a l’aire lliure
24/09/2016 -

La Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València, en col·laboració amb el Club Antares Valencia, ha organitzat per a hui  la primera exhibició de gimnàstica artística masculina a l’aire lliure “Gimnàstica al carrer” en què, a més dels membres de l’Equip de Tecnificació del club, participarà una representació de l’equip nacional olímpic.

L’escenari escollit per a esta primera actuació a l’aire lliure és la cèntrica plaça de la Mare de Déu, que entre les 10:00 i les 20:30 quedarà convertida en una enorme sala d’entrenament a l’aire lliure, amb una pista de sòl de 14 x 14 metres i diversos aparells, com ara poltre amb arcs i barres paral·leles, a més d’un espai per a salts, exercici en el qual els gimnastes corren 25 metres abans de recolzar-se en el cavall per a impulsar-se.

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha destacat esta cita com “una oportunitat única de gaudir de l’esport d’alt nivell a l’aire lliure i de manera gratuïta. Volem traure l’esport al carrer i acostar-lo al màxim als nostres ciutadans, i iniciatives com la que tindrà lloc demà dissabte donaran visibilitat a la gimnàstica i aportaran un important valor afegit a l’oferta turística de la ciutat”.

Cinc membres de l’equip nacional que va participar en els recents Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, entre els quals figuren l’alcoià Néstor Abad i Rayderley Zapata, especialista en exercicis de sòl, acompanyaran els 80 gimnastes de l’Equip de Tecnificació del Club Antares en la realització dels exercicis i entrenaments.

El Club Antares Valencia ha programat també per a la jornada dos sessions d’entrenament de tres hores de duració cada una a l’aire lliure i de la qual podrà gaudir qualsevol ciutadà que s’acoste a la plaça de la Mare de Déu. La primera començarà a les 10:30 i s’allargarà fins a les 13:30 i la segona, en horari vespertí, serà de 16:00 a 19:00 hores, amb l’objectiu de donar a conéixer la gimnàstica i el seu entrenament entre els ciutadans.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra