La Marina del Port continua la seua regeneració

Les bases dels equips Team Internet i Emirates Team tenen nous usos.

La Marina del Port continua la seua regeneració

El Consorci València 2007 ha aprovat la concessió de dos de les antigues bases de la America’s Cup. La base 2, que va ser seu de l’equip alemany, es destinarà a activitats relacionades amb la innovació en banca i assegurances, mentre que diverses plantes de la base 6, ocupada per l’equip de Nova Zelanda, es dedicarà a l’oci i l’hostaleria. Després de la reunió del Consorci, el regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, ha destacat que “la Marina està avançant i hui s’ha fet un pas més per a dotar d’activitat el port de València i, en este cas, la zona de la Marina”.

El regidor, Joan Calabuig, ha assenyalat que la primera d’estes concessions “és molt important per a la creació d’empreses i, en general, per a la ciutat”. La segona base tindrà un ús relacionat amb l’oci i l’hostaleria, però també amb la promoció cultural. Calabuig ha apuntat que amb estes concessions “la Marina està en marxa i està rellançant la seua activitat. De fet, ja hi ha un interés creixent per part d’inversors i empreses que volen instal·lar-s’hi”.
Finalment, el regidor ha destacat que “estes adjudicacions d’avui condensen molt bé el projecte de la Marina, ja que esta pretén desenvolupar, d’una banda, la innovació i creació d’empreses i, de l’altra, l’oci i l’hostaleria, juntament amb totes les activitats relacionades amb la nàutica”.

tags

Valencia en Blanc i Negre

futbol plataforma per la llengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + tres =